Showreel 2021

Showreel 2021 | We have the terrific job to capture the day of a lot of fortunate people who decided to tie the knot.

First Look & Wedding: Megan & Cody

Megan & Cody

Yesterday we had a beatiful two hour shoot with Megan & Cody from Ohio. They came here to Aruba for a thirth time and the thirth time is a charm.

Jacqueline & Arty

Op 8 en 9 Januari stapten Jacqueline & Arty in het huwelijks bootje. Ze trouwde bij de Amsterdam Manor op het strand.

Kelly & Eric

Wedding | Kelly & Eric
Op 29 December stapten Kelly & Eric in het huwelijks bootje. Ze trouwde bij het stads huis op Aruba en daarna een relaxte shoot in Oranjestad

Monica & Thomas

Wedding | Monica & Thomas
Op 14 Juli stapten Monica & Thomas in het huwelijks bootje. Ze trouwde bij de Amsterdam Manor op het strand met een select groepje van de familie

Huwelijk opnamens van Monica & Thomas

Monica & Thomas

ORANJESTAD – Tonight we are at the Fototi Tress across the Amsterdam Manor. Today we are recording the wedding of Monica & Thomas. After the world was hit with corona, the Aruban borders were closed for a couple of months. Now… Read More

Yolanda & Reginald

Op 19 September 2019 kwamen Yolanda & Reginald uit Amerika naar Aruba om te trouwen. Ze trouwden op Palm Beach met prachtig uitzicht rond zonsondergang op de zee.

Eliza & Gerardo

Wedding | Eliza & Gerardo
Op 29 Juni stapten Eliza & Gerardo in het huwelijks bootje. Ze trouwde bij Aruba Surfside Marina op het strand met een dinner en after party.

Jeffery & Sarah

Wedding | Jeffery & Sarah
Op 22 Juni stapten Jeffery & Sarah in het huwelijks bootje. Ze trouwde bij Aruba Surfside Marina op het strand met een dinner en after party.

Garrett & Candice

Wedding | Garrett & Candice
Op 17 Juni stapten Garrett & Candice in het huwelijks bootje. Ze trouwde bij op het terrein van Tierra de Sol met een dinner en after party.

Translate »